Kwaliteitsproducten gegarandeerd

Certificeringen

Bij Vedemij telen we onze champignons volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid. Onze behaalde certificeringen zijn het bewijs dat wij kwalitatieve producten leveren. 

Global GAP

GLOBALGAP (Voorheen EurepGAP) is een initiatief van een aantal Europese supermarktketens (onder andere Tesco, Delhaize, Albert Heijn, Laurus en Schuitema). Zij hebben basisrichtlijnen opgesteld voor “Goede Agrarische Productie” (GAP) van verse groenten en vers fruit. Deze staan bekend als de  GLOBALGAP-richtlijnen.

SKAL

Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de hele biologische keten in Nederland. Via registratie, certificatie en toezicht houden zetten ze zich in voor een aantoonbaar betrouwbare biologische sector. Door bedrijven jaarlijks te bezoeken en te controleren, houdt Skal toezicht op de hele Nederlandse biologische keten.

USDA NOP

USDA NOP is een Amerikaans regelgevingsprogramma betreft de productie van biologisch geproduceerde landbouwproducten die in de Verenigde staten worden verkocht.