Certificering


- Global GAP


Een aantal Europese supermarkten (EUREP) heeft in 1997 het initiatief hebben genomen om richtlijnen op te stellen voor de "Goede Agrarische Productie" (GAP) van verse groenten en fruit: de EUREPGAP-richtlijnen. Met een EUREPGAP-systeem beschikt Vedemij als champignonteler over een systeem waarmee richting afnemers kan worden aangetoond dat het product op een verantwoorde manier tot stand is gekomen.

>> kijk hier voor meer informatie en download het certificaat 

- FSSC 22000

De FSSC 22000-norm wordt beheerd door de “Foundation for Food Safety Certification”. Deze norm is de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.

De ISO 22000-norm vormt de basis voor de FSSC 22000-norm. Daarnaast gelden aanvullende eisen en reglementen in de vorm van ISO-normen en FSSC 22000-documenten.

FSSC is in 2010 goedgekeurd door de GFSI (Global Food Safety Initiative). GFSI (bestaande uit diverse partijen uit de foodindustrie als retailers, producenten etc.) heeft onder andere als doel om voedselveiligheidsschema’s te toetsen op gelijkwaardigheid en deze goed te keuren.


>> kijk hier voor meer informatie en download het certificaat 

 

Dislaimer  |  (c) Copyright Vedemij 2014